Garderob / Privatfack

Produktdatablad (PDF)

Garderob / Privatfack

Beskrivning:

Modulerna är grunden i A4+ och kan byggas på sockel eller de olika ben alternativen. Modulerna kan byggas samman med avståndsmoduler, väggmoduler, sorterings-moduler och miljömoduler. Modulerna är sammansatta med kopplingsbeslag. Ryggen är innotad i gavlar, topp och botten. Gavlarna är hålborrade med c-c 16 mm för flyttbara hyllplan. Modulerna levereras monterade, alternativt omonterade. Omonterade moduler finns även i tillbyggnadssektioner.

Material:

Gavlar, topp, bottenhylla samt hyllplan är tillverkade av 19 mm spånskiva belagd med direktlaminat, högtryckslaminat eller fanér. Dörrar och lådfronter är tillverkade av 16 mm spånskiva belagd med direktlaminat, högtryckslaminat eller fanér.

Hyllplan till modulbredd 945 mm med djup 390 mm tillverkas av lamellträ. Ryggen är tillverkad av 10 mm spånskiva som är belagd med direktlaminat eller fanér på båda sidorna.

Laminatutförande:

Gavlar, topp-, rygg, bottenhylla och mellangavlar: vit eller grå laminat.

Högtryckslaminatutförande:

Gavlar, topp-, bottenhylla, mellangavlar och dörrar: vit högtryckslaminat enl. EN 438-2:2005. Rygg i vit direktlaminat.

Fanérutförande:

Gavlar, topp-, rygg, bottenhylla, mellangavlar och dörrar: bokfanér, björkfanér eller ekfanér.

Inredningsdetaljer:

Sockel sammansatt med kopplingsbeslag och tillverkad av 19 mm spånskiva belagd med mörkgrå högtryckslaminat. Sockeln har fyra justerbara fötter och är flyttbar, vilket gör att modulen kan placeras dikt mot en vägg som har golvlist. Alternativt med justerbart benstativ. Hyllplan till samtliga modulbredder och djup. Kan levereras som ventilerad garderob med stång, krokar, spegel och prylfack

PDFCadInfoJpg
SV | NO | EN