Hylla / skåp på vägg

Beskrivning:

Väggmodul A4 kan byggas samman med fristående diskar, hyllor, skåp och sorteringsfack. Väggmodulen skall monteras på en bärlist 15x60 mm. I överkant fästes modulen med skruv i väggen. Bärlisten levereras i samma utförande som modulen. Väggmodulen är sammansatt med kopplingsbeslag. Ryggen är innotad i gavlar, topp och botten. Gavlarna är hålborrade med c-c 16 mm för flyttbara hyllplan. Moduler med höjd 3xA4 har en st bindhylla.

Avståndsmoduler:

Avståndsmoduler används för att knyta samman golvmonterade A4 sortimentet med väggsortimentet så att de kan stå fritt på golvet utan montering mot vägg. Avståndsmoduler finns i höjder 1xA4 och  2xA4 för golvmonterade moduler med eller utan diskskiva.

Material:

Gavlar, topp och bottenhylla är tillverkade av 19 mm spånskiva belagd med direktlaminat/fanér. Ryggen är tillverkad av 10 mm spånskiva (16 mm till avståndsmoduler) som är belagd med direktlaminat/fanér på båda sidorna.

Laminatutförande:

Gavlar, topp, bottenhylla samt hyllplan: vit eller grå laminat. Ryggen som standard i vit laminat, och som tillval grå laminat.

Fanérutförande:

Gavlar, topp, bottenhylla samt hyllplan: bokfanér eller björkfanér. Ryggen: som standard i vit laminat och som tillval grå laminat, bok- eller björkfanér.

Inredningsdetaljer:

Hyllplan till samtliga bredder och djup. Dörrar 1, 2 och 3xA4. Glasdörrar 2 och 3xA4. Utdragsskiva som monteras under väggmodulen. Utdragsskiva som monteras i avståndsmodul. Dörrar med kantlister i massiv bok eller björk. Dörrar öppningsbara till 170°. Tidskrifthyllplan till samtliga djup och bredder. Tidskrifthyllplan med magasin till moduldjup 380 mm, samtliga bredder.

PDFCadInfoJpg
SV | NO | EN