Postsortering med lucka

Produktdatablad (PDF)

Postsortering med lucka

Beskrivning:

Modulerna är grunden i A4+. Modulerna kan byggas samman med avståndsmoduler, väggmoduler, sorterings-moduler och miljömoduler. Modulerna är sammansatta med kopplingsbeslag. Ryggen är in-notad i gavlar, topp och botten. Gavlarna är hålborrade med c-c 16 mm för flyttbara hyllplan. Gavlarna är för-borrade i underkant för infästning av sockel. Täckbrickor till hålen medföljer varje modul.

Material:

Gavlar, topp, bottenhylla samt hyllplan är tillverkade av 19 mm spånskiva belagd med direktlaminat, högtryckslaminat eller fanér. Dörrar och lådfronter är tillverkade av 16 mm spånskiva belagd med direktlaminat, högtryckslaminat eller fanér.

Hyllplan till modulbredd 890 mm med djup 380 mm tillverkas av lamellträ. Ryggen är tillverkad av 10 mm spånskiva som är belagd med direktlaminat eller fanér på båda sidorna.

Laminatutförande:

Gavlar, topp-, rygg, bottenhylla och mellangavlar: vit eller grå laminat.

Högtryckslaminatutförande:

Gavlar, topp-, bottenhylla, mellangavlar och dörrar: vit högtryckslaminat enl. EN 438-2:2005. Rygg i vit direktlaminat.

Fanérutförande:

Gavlar, topp-, rygg, bottenhylla, mellangavlar och dörrar: bokfanér, björkfanér eller ekfanér.

Inredningsdetaljer:

Sockel sammansatt med kopplingsbeslag och tillverkad av 19 mm spånskiva belagd med mörkgrå högtryckslaminat. Sockeln har fyra justerbara fötter och är flyttbar, vilket gör att modulen kan placeras dikt mot en vägg som har golvlist. Alternativt med justerbart benstativ. Hyllplan till samtliga modulbredder och djup.

PDFCadInfoJpg
SV | NO | EN