Postsortering öppen

Produktdatablad (PDf)

Postsortering öppen

Beskrivning:

Sorteringsmodulen A4+ kan byggas samman med övriga moduler i A4+ serien. Sorteringsmodulen kan även monteras på vägg, på en bärlist 15x60 mm tillverkad av spånskiva. I överkant fästes sorteringsmodulen med skruv i väggen. Bärlisten levereras i samma utförande som sorteringsmodulen. Sorteringsmodulen kan placeras på benställning, eller monteras på disk, med eller utan diskskiva. När sorteringsmodulen byggs samman med golvmonterade moduler ur Lundqvist A4+ serier används avståndsmodul. Sorteringsmodulen är sammansatt med kopplingsbeslag samt limmade. Moduler som är 2 och 3xA4 är förstärkta med ett förbindelsestag i metall, monterat centralt i modulen. Ryggen är innotad i gavlar, topp och botten. Gavlarna är hålad på insidan för sorteringshyllor med 16 mm avstånd.

Sorteringsmodulen kan levereras utan rygg för genomgående sortering, gäller modul med höjd 1xA4.

Avståndsmoduler:

Avståndsmoduler används för att knyta samman golvmonterade A4 moduler med sorteringsmoduler och finns till samtliga bredder i höjd 1 och 2xA4 för golvmonterade moduler med eller utan diskskiva.

Avståndsmodul 64 mm (hög), finns i 600 och 890 mm bredd och används mellan benstativ och sorteringsmodul, mellan två sorteringsmoduler, eller när en utdragsskiva skall monteras under en väggmonterad modul.

Material:

Gavlar, topp och bottenhylla är tillverkade av 19 mm spånskiva belagd med direktlaminat / högtryckslaminat / fanér. Mellangavlar är tillverkade av 19 mm spånskiva be-lagd med direktlaminat / högtryckslaminat / fanér. Ryggen är tillverkad av 10 mm spånskiva (16 mm till avståndsmoduler) som är belagd med direktlaminat/ fanér på båda sidorna. Dörrar och lådfronter i 16mm direktlaminat / högtryckslaminat / fanér kan förses med cylinderlås. Handtag i polerad zink.Sorteringshyllorna är tillverkade av profilerad stålplåt.

Laminatutförande:

Gavlar, topp-, rygg, bottenhylla och mellangavlar: vit eller grå laminat.

Högtryckslaminat:

Gavlar, topp-, bottenhylla, mellangavlar och dörrar: vit högtryckslaminat enl. EN 438-2:2005. Rygg i vit direktlaminat.

Fanérutförande:

Gavlar, topp-, bottenhylla, mellangavlar och dörrar: bokfanér, björkfanér eller ekfanér.

Sockel/Benställning

Sockeln är justerbar och tillverkad i grå högtryckslaminat alt. kan justerbar benställning levereras.

PDFCadInfoJpg
SV | NO | EN